Zoeken

Print pagina

Accountantskantoor J.J. Smit

Introductie

Wij zijn een accountantskantoor die kwaliteit, gekoppeld aan goede dienstverlening, hoog in het vaandel heeft.

Persoonlijke aandacht

Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Elke cliënt heeft een vast aanspreekpunt. Deze kent de cliënt en het dossier. De combinatie van een goed dossier en kleinschaligheid zorgt ervoor dat de dienstverlening gecontinueerd blijft, ook bij afwezigheid van uw relatiebeheerder.

Cliƫntenkring

Het gros van onze cliënten is werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Hieronder bevinden zich zowel profit als non-profitorganisaties.

De omvang van onze cliënten varieert van zelfstandigen zonder personeel tot ondernemingen met meer dan vijftig medewerkers. Ook is er verscheidenheid in juridische structuur. Van eenmanszaak, via vennootschap onder firma naar organisaties met diverse BV’s, beheersmaatschappij en persoonlijke holdings.

Daarnaast hebben wij een uitgebreide praktijk waar aangiften inkomstenbelasting worden verzorgd voor particulieren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Daarnaast bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit de bedrijfseconomische en fiscale advisering van onze cliënten. Als voorbeelden kunnen we noemen: bedrijfsopvolging, advisering bij (ver-)koop onderneming, aandelenwaardering, keuze rechtsvorm, administratieve organisatie en bedrijfseconomische advisering.

Kantoor Smit Accountantskantoor

Contact

Postadres
Postbus 34
9930 AA Delfzijl
Bezoekadres
Brander 17
9934 NR Delfzijl
T 0596 61 22 31
F 0596 61 59 90
E info@smit-accountants.nl