historie

hoe het begon....

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ernst & Young, vervolgens 3 jaar bedrijfsleven en 4 jaar bij een middelgroot accountantskantoor heeft Johan Smit in 2004 Accountantskantoor J.J. Smit opgericht, aan de Brander 17 te Delfzijl.

We zijn al enige jaren een begrip in de omgeving en we zijn en voelen ons zeer betrokken in onze regio en dus ook voor uw onderneming. Over uw toekomst denken wij graag mee.

Sinds een aantal jaren werken wij samen met d&u accountants en adviseurs in Groningen. Deze samenwerking maakt dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn met accountancy, advies en administratieve ondersteuning.

Teneinde de samenwerking ook extern tot uitdrukking te laten komen is vanaf 2018 de naam gewijzigd in Smit accountants & adviseurs en zijn onze websites (nagenoeg) identiek.

Ons nieuwe logo is ontworpen uit 2 hartfiguren die samen een bewegend voorwerp (rotor) vormen. De beeldvorming is elke dag van betekenis te kunnen zijn voor morgen. De kleuren blauw en groen appelleren aan het Groningse landschap.