visie

Van betekenis voor morgen

Ons vertrekpunt is het leveren van een goede basis: we verzorgen kwalitatief goed jaarwerk voor u. Maar wat we belangrijker vinden: wat is de betekenis van de cijfers voor uw toekomst? We zijn een vakinhoudelijk specialist, maar vooral ook uw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover u, maar staan naast u. Zo helpen we u met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert. We willen voortdurend op de hoogte blijven van uw markt, uw cijfers en de ontwikkelingen op financieel gebied. Daarom maken we ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij geloven dat regelmatig contact en een spontaan bezoek belangrijk is. Zo zijn wij namelijk niet zomaar een accountantskantoor, maar uw accountantskantoor van betekenis.

Kwaliteit

Smit accountants en adviseurs is aangesloten bij de Samenwerkende Registeraccountants SRA. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons een vergunning verstrekt voor het uitoefenen van wettelijke controleopdrachten. Door beide organisaties wordt de kwaliteit van onze dienstverlening periodiek gecontroleerd. Dat houdt ons scherp en bij de tijd!

In de kern is ons kantoor gewoon gefocust op kwaliteit en een professioneel kritische houding, maar het publieke belang, dat bent u. Wij omarmen de maatregelen zoals vermeld in het rapport ‘In het Publieke Belang’. Deze maatregelen kunnen we derhalve prima implementeren zonder dat dit ten koste gaat van onze visie.